GMB Rioleringstechnieken B.V.
  088 - 88 54 200

Rioolrenovatie Borsele

Voor de gemeente Borsele renoveert GMB Rioleringstechnieken B.V. binnenkort het hoofdriool op diverse locaties in Heinkenszand en Baarland. Dat doen wij met de zogenoemde kousmethode. Door in het bestaande hoofdriool een kunststofkous aan te brengen en uit te harden met uv-licht, ontstaat een compleet nieuwe rioolleiding. Dankzij deze methode hoeft de straat niet opengebroken te worden en blijft eventuele overlast tot het minimum beperkt. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Kijk dan bij 'wat doen wij - rioolrenovatie'.

Voorbereiding

Vanaf 4 september starten wij met de voorbereidende werkzaamheden zoals het reinigen en inspecteren van het riool. Wij raden u aan om tijdens deze dagen de deksel van uw toilet dicht te houden i.v.m. eventueel opspattend water uit het toilet. Na de reiniging en inspectie gaan wij samen met de gemeente verder met het verwerken van de informatie uit de inspecties. Vervolgens starten wij met het verwijderen van obstakels uit het riool en het inmeten van de huisaansluitingen op het riool. Van deze werkzaamheden zult u weinig tot niets merken. U hoeft dan ook geen rekening te houden met deze werkzaamheden.

Renovatie

Vanaf 18 september starten wij met de daadwerkelijke renovatie van het riool. Tijdens deze werkzaamheden kunt u beperkt water lozen op het riool. Dat betekent dat u best af en toe uw handen kunt wassen of het toilet kunt doorspelen. Het nemen van een douche, het draaien van een was of het gebruiken van een vaatwasser is niet mogelijk. Aan het eind van de werkdag (kan tot in de avond duren) hebben we uw huisaansluiting weer geopend en kunt u weer normaal lozen op het riool. Deze renovatiewerkzaamheden zullen tot circa 26 september duren. U wordt voorafgaand aan de renovatie van riolering waarop u loost nog geïnformeerd over exacte planning van de werkzaamheden.

Planning


Landingsweg18-09-17 t/m 20-09-17 
Dorpsstraat25-09-17 & 26-09-17 
Vijverstraat22-09-17 
Warande25-09-17 
Dregmanstraat21-09-17 
Burg. Van Lierstraat    21-09-17 

Afronding

Begin oktober kunt u ons nog aantreffen in de straat voor de opleveringsronde. Deze reinigings- en inspectieronde is gelijk aan de voorbereidingsronde. U wordt hierover nog apart geïnformeerd middels een bewonersbrief.

Projectdetails

Gemeente Borsele
Adres / locatie Diverse locaties in de kernen Heinkenszand en Baarland
Start werkzaamheden 5-9-2017
Verwachte opleverdatum: 6-10-2017
Planning: Zie planningsoverzicht
Verkeersoverlast: Er kan enige verkeershinder ontstaan
Voorbereidingen: Week 36
Afrondende werkzaamheden: Week 40
Uitvoerder: Niels Hoevenaars
Telefoonnummer: 0622323163
Projectbureau: