GMB Rioleringstechnieken B.V.
  088 - 88 54 200

Rioolrenovatie Eekterveld Vaassen - gemeente Epe

Voor de gemeente Epe renoveert GMB Rioleringstechnieken B.V. de komende tijd het hoofdriool op verschillende op industrieterrein Eekterveld te Vaassen. Dat doen wij onder andere met de zogenoemde kousmethode. Door in het bestaande hoofdriool een kunststofkous aan te brengen en uit te harden met uv-licht, ontstaat een compleet nieuwe rioolleiding. Dankzij deze methode hoeft er niet gegraven te worden en blijft eventuele overlast tot het minimum beperkt. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Kijk dan bij 'wat doen wij - rioolrenovatie'.

PlanningVoorbereiding

Voorafgaand reinigen en inspecteren wij het riool. Wij raden u aan om tijdens deze dagen de deksel van uw toilet dicht te houden i.v.m. eventueel opspattend water uit het toilet. Na de reiniging en inspectie gaan wij samen met de gemeente verder met het verwerken van de informatie uit de inspecties. Vervolgens starten wij met het verwijderen van obstakels uit het riool en het inmeten van de huisaansluitingen op het riool. Van deze werkzaamheden zult u weinig tot niets merken. U hoeft dan ook geen rekening te houden met deze werkzaamheden.

Renovatie
Tijdens deze werkzaamheden kunt u beperkt water lozen op het riool. Dat betekent dat u best af en toe uw handen kunt wassen of het toilet kunt doorspelen. Het nemen van een douche, het draaien van een was of het gebruiken van een vaatwasser is niet mogelijk. Aan het eind van de werkdag (kan tot in de avond duren) hebben we uw huisaansluiting weer geopend en kunt u weer normaal lozen op het riool. Indien dit voor u van toepassing is, ontvangt u voorafgaand aan de werkzaamheden een bewonersbrief.

Afronding
Eind oktober kunt u ons nog aantreffen in de straat voor de opleveringsronde. Deze reinigings- en inspectieronde is gelijk aan de voorbereidingsronde.

Projectdetails

Gemeente Epe
Adres / locatie Diverse locaties op bedrijventerrein Eekterveld te Vaassen
Start werkzaamheden 11-9-2017
Verwachte opleverdatum: 3-11-2017
Planning: Zie planning
Verkeersoverlast: Er is tijdelijk verkeersoverlast
Voorbereidingen: Week 36
Afrondende werkzaamheden: Week 44
Uitvoerder: Niels Hoevenaars
Telefoonnummer: 0622323163
Projectbureau:

Meer informatie

Document Datum Omschrijving
Eekterveld rioolrenovatie in diverse straten tek. nr. 213-2082..pdf  1-9-2017 Klik hier voor meer informatie